Over mij

WIE BEN IK?

Sam Schouten

Hoi! Wat leuk dat je op mijn portfolio bent beland, en nog leuker dat je op deze 'over mij' pagina bent aangekomen. Natuurlijk ben je hier niet gekomen voor een theekransje (hoewel ik daar uiteraard wel open voor sta), dus laat ik mezelf even voorstellen.

Mijn naam is Sam Schouten, ik ben 20 jaar, en ik woon in Hoorn, NH. Van jongs af aan hield ik me al veel bezig met ontwerpen, en creatief bezig zijn, vooral in de zin van tekenen en kleuren. Toen ik ouder werd en de magische online wereld van het internet ontdekte, werd die passie al gauw digitaal. Ik heb bijvoorbeeld op jonge leeftijd al veel gedaan rondom YouTube video's maken, logo's maken voor vrienden, foto's bewerken voor mensen, en nog veel meer. Hierdoor kwam ik tot de conclusie dat ik hier eigenlijk iets mee moet gaan doen.

Ik ben begonnen aan de MBO-4 opleiding Mediavormgeving aan het Mediacollege in Amsterdam. Deze heb ik met het keuzedeel 'corporate design' succesvol afgerond. Omdat ik mezelf niet de rest van mijn leven in een kantoor achter een beeldscherm zag werken, heb ik besloten een nieuwe weg in te gaan, dus ben ik de PABO opleiding gaan volgen om leerkracht te worden op het basisonderwijs. Ik heb besloten om hiernaast mijn hobby als vormgever wel te houden, en het parttime uit te voeren in opdracht van klanten.

Meer weten? Twijfel niet om mij een berichtje te sturen!

MIJN ERVARINGEN

Dankzij mijn brede ervaringen in verschillende bedrijven, stages, school en persoonlijke projecten, heb ik diverse vaardigheden ontwikkeld. Hiernaast kan je globaal zien hoe goed ik deze vaardigheden bezit en hoeveel ervaring ik ermee heb.

Design
BRANDING
WEBDEVELOPMENT
VIDEOGRAFIE

Geïnteresseerd om samen met me te werken? Neem contact op! 

doorsam.nl is je one-stop solution voor al je zaken rondom digitale media. Van een huisstijl tot een website. Van een bedrijfsvideo tot een social media campagne. doorsam.nl heeft alles in huis voor jou!